XLAB Turbo Wing System - Compleet met 2 Gorilla bidonhouders

Xlab Turbo Wing System met 2 Gorilla Cages Glos

Xlab
817195012981
Add to cart
  • Description

XLAB Turbo Wing System - Compleet met 2 Gorilla bidonhouders

De XLAB Turbo Wing is een hoogwaardige achteruitbreiding voor triatleten en fietsers die streven naar een optimale aerodynamische positie en extra opbergruimte. De Turbo Wing is ontworpen om op een breed scala aan racefietsen en triatlonfietsen te passen en biedt verschillende opslagopties voor waterflessen, gereedschap en accessoires.

Kenmerken: De Turbo Wing is gemaakt van aluminiumlegering en is verkrijgbaar in twee maten om op verschillende fietsframes te passen. Het heeft 2 bidonhouders en opslagruimte voor gereedschap en accessoires. De Turbo Wing kan ook worden geconfigureerd met extra bidonhouders voor maximale opslagcapaciteit.

De Turbo Wing is ontworpen voor eenvoudige en snelle installatie op de meeste triatlonzadels. Het kan worden gebruikt met standaard triatlonzadels of zadels met carbon rails dankzij een flexibel bevestigingssysteem.

Voordelen: De Turbo Wing biedt een optimale aerodynamische positie voor triatleten en fietsers die hun snelheid en efficiëntie op de weg willen verbeteren. De Turbo Wing biedt ook extra opslagruimte voor waterflessen, gereedschap en accessoires, waardoor het een ideale keuze is voor lange afstanden en triatlonraces.

Als u een triatleet of fietser bent die op zoek is naar een optimale aerodynamische positie en extra opslagruimte, is de XLAB Turbo Wing een uitstekende keuze. Met zijn hoogwaardige ontwerp en eenvoudige installatie kan de Turbo Wing u helpen uw prestaties op de weg te verbeteren en uw race-doelen te bereiken.