Powerball Lightning Bleu

Powerball
Bestel
  • Beschrijving

 

Dit model is de “Mercedes” onder de Powerball's. Hij is net zoals de Powerball regular en de Red Light Powerball zeer gebruiksvriendelijk en heeft net zoals de amber als extraatje ingebouwde led-lichtjes, die door de dynamische beweging worden geactiveerd.

Hij werkt net zoals de Red Lighted Powerball zijn eigen stroom op en heeft dus geen batterijen nodig. Hoe sneller de rotor tolt, hoe feller de lampjes gaan branden, totdat je hele hand wordt omgeven door een gloed van blauw licht.

De Powerball blue is het meest populaire model van dit moment. Kiest u voor de blue dan zit u altijd goed!

De Powerball blue heeft een balancerende rotor (gyro) die ± 20 kilo kracht kan genereren wanneer er snelheden van meer dan 15.000 omwentelingen per minuut worden gehaald.
Deze Powerball heeft een verwijderbare onderkant waardoor de optionele snelheidsmeter kan worden bevestigd. Mocht u deze Powerball gaan gebruiken om te revalideren dan raden wij u aan er een speedmeter bij aan te schaffen. U kunt hiermee bijvoorbeeld een bepaald trainingsprogramma gaan volgen. Elke dag een aantal minuten op een constante sneheid draaien is een uitermate effectieve oefening.

Met deze Gyro word je gezien, of je wil of niet!