Compex Ion

COMPEX
End Of Live
  • Beschrijving

Vibrerende diepe weefsel massage rol

De Compex® Ion™ helpt pijnlijke of stijve spieren te verlichten door de diepe weefsellagen te bewerken. Deze stevige roller is gemaakt van industriële materialen en behoudt zijn vorm, zelfs onder extreme gewichtsbelastingen. De stevige constructie samen met een hoogwaardig, gestructureerde afwerking zorgt voor een stabiele grip voor meer controle en voorkomt dat de roller tijdens gebruik verschuift. Met vier vibratiesnelheden kunt u de intensiteit aanpassen aan uw specifieke herstelbehoeften.


Verbetering van de bloedcirculatie, vermindering van pijn van de volgende dag, losmaken van knopen en spanning, verbetering van bewegelijkheid, voorkomen van letsel, verbetering van de prestaties, ontspant en maakt spieren los voor massage van zacht weefsel.  

                      

Het verlichten van bepaalde spiergebieden die pijnlijk of pijnlijk aanvoelen door lichaamsbeweging of recreatieve activiteiten, waardoor u letsel kunt voorkomen en de prestaties kunt verbeteren.


Snelstart instructies:

LEES DE DOWNLOADBARE GEBRUIKERSHANDLEIDING GRONDIG
  1. Om aan / uit te schakelen, houdt u de aan / uit-knop 3 seconden ingedrukt totdat het aan / uit-indicatielampje gaat branden / uitschakelt.
  2. Snelheid 1: Aan / uit-lampjes branden en niveau 1-lampje (groen lampje) brandt (1900 RPM)
  3. Snelheid 2: Twee groene lampjes aan (2900 tpm)
  4. Snelheid 3: Drie groene lampjes aan (3200 tpm)
  5. Snelheid 4: vier groene lampjes aan (4320 tpm)
OPLADEN VAN DE CONTROL UNIT

Sluit de roller aan op het lichtnet met de meegeleverde USB-kabel.