Neopreen Swim Vest Buddyswim Trilaminate Warmth 1,5 mm

BuddySwim
New 24
Ajouter au panier
  • Description
  • Plus

Productbeschrijving

De Buddyswim Neopreen Zwemvest is ontwikkeld om je lichaam warm te houden tijdens openwaterzwemsessies. Gemaakt van 1,5 mm Trilaminaat Warmte, een exclusieve drielagige neopreensamenstelling ontwikkeld door Buddyswim om optimale bescherming en flexibiliteit te bieden. Het is ontworpen om onder een wetsuit te dragen en biedt maximale warmtebescherming voor het bovenlichaam tijdens zwemsessies in koudere wateren. Het ergonomische ontwerp en de Smoothskin-afwerking in de nek zorgen voor een perfecte pasvorm en maximaal comfort.


Drielaagse thermische technologie: dankzij het drielaagse trilaminaat Warmth-weefsel van 1,5 mm wordt bij het zwemmen in open water een optimale bescherming tegen warmte van het bovenlichaam bereikt.

Maximale bescherming tegen koude: het beschermt je tegen binnendringen van water en verbetert de bescherming van het bovenlichaam tegen kou.

SRC-systeem: met het smoothskin rubberen sluitsysteem in de nek verbeteren we de pasvorm van het vest om te voorkomen dat er water binnendringt tijdens het zwemmen.

Ontworpen voor zwemmers: het ergonomische design geeft het vest een optimale pasvorm en maximaal comfort onder de overall. Duurzame verpakking: wij gebruiken milieuvriendelijke en FSC-gecertificeerde materialen.

Perfecte pasvorm: wij hebben 4 maten, zodat je degene kunt vinden die het beste bij je past.

Onderhoud: om je neopreen vest altijd klaar te hebben om zijn eigenschappen te behouden en de levensduur langer te verlengen, raden wij je aan deze eenvoudige was- en onderhoudsstappen te volgen.

1. Na elk gebruik met vers water afspoelen om alle sporen van zout water of chloor te verwijderen.

2. Je kunt het onder de douche met een pH-neutrale zeep wassen en vervolgens grondig uitspoelen om zeepresten te verwijderen.

3. Keer het vest binnenstebuiten en laat het binnenstebuiten drogen in de schaduw, bij voorkeur buiten of op een plaats met goede ventilatie.

4.Zodra de binnenkant volledig droog is, keer je het vest weer om zodat de buitenkant van het vest kan drogen, en het zal klaar zijn voor de volgende keer dat je het nodig hebt.

Waarschuwing:

Handwas koud. Gebruik geen droger of strijkijzer.


BuddySwim


Neopreen Size Cart

Buddyswim Neopreen Size Chart