Compex Fixx 2.0 Massage Gun

COMPEX
190446709626
Bestel
  • Beschrijving
De Compex® Fixx ™ 2.0 Massager helpt de spieren op te warmen voor een training en om stijfheid te verminderen na een zware sessie. Vijf krachtige intensiteitsinstellingen, gecombineerd met een hoge drukkracht, geven de intense druk die nodig is om de moeilijkste plekken veilig en comfortabel te verlichten. Verwisselbare opzet stukken (inbegrepen) en een roterende kop helpen uw massage aan te passen aan de specifieke behoeften van verschillende spiergroepen. Een verwijderbare en oplaadbare batterij, een compact ontwerp en een stille motor zorgen overal en altijd voor verlichting. Wordt een professional met de Fixx 2.0 massager.

Compex Fixx 2.0 beïnvloedt spiergroepen met een gerichte percussieve massagetherapie. Door verschillende snelheden kan de gebruiker de massagetherapie aanpassen aan zijn of haar welzijnsbehoeften. Een diepe spierbehandeling helpt de bloedstroom te verhogen, pijnlijke of strakke spieren te verlichten, uw prestaties te verbeteren, de mobiliteit te verbeteren, letsel te voorkomen en knopen of spanning los te laten.                        

Helpt bij het verlichten van bepaalde spiergebieden die pijnlijk of pijnlijk aanvoelen door lichaamsbeweging of recreatieve activiteiten, waardoor u letsel kunt voorkomen en de prestaties kunt verbeteren.