Xlab Delta 100 with P Cage

Xlab
0 817195 010673
Bestel
  • Beschrijving

  • Replaces frame bottle
  • Refills front drink system
  • Ads an extra bottle

Standaard op het frame gemonteerde bidons hebben een hoge luchtweerstand, dus plaats je bidons achteraan. De DELTA WING's zijn gemonteerd op de zadelrails, zonder meetbare weerstand. Gebruik de DELTA WING's om een drinksysteem vooraan bij te vullen. Breng gewoon de reservefles van de DELTA WING naar voren en vul hem bij. Als je het populaire XLAB TORPEDO aerobar-systeem hebt, vervang je gewoon de lege voorste bidon door de reservefles van de DELTA WING. Deze systemen zijn ook ideaal voor langere trainingsritten of Century ritten, waar een extra fles nodig is zodat je je favoriete mix altijd bij je hebt.

Kenmerken en voordelen

-montage aan de zadelrails ,in het zog van de fietser, zorgt voor een maimale aerodynamische efficiëntie. Geweldige manier om je snelheid te verhogen.
-Sterke, stevige montage. Het gebruikte materiaal op de drager is zeer sterk en zal niet slingeren, waardoor een snelle, veilige toegang tot de fles mogelijk is.
-Het ontwerp van de bidonhouder is trechtervormig, zodat de bidon er gemakkelijk in past.
-De kooi grijpt de fles met 5 of 7 pond geteste kracht om wegglijden te voorkomen.
-Met Loctite en borgmoeren worden de schroeven vastgezet voor veiligheid en zekerheid.
-Makkelijk te installeren houder die tot 4 CO2-patronen kan bevatten, zodat u snel toegang hebt in geval van een lekke band en andere voorwerpen in uw tas kunt meenemen.

DELTA WING 100 omvat:

-1 XLAB Kooihouder
-1 XLAB P-CAGE

*waterfles en C02-patroon niet inbegrepen