!

Compex Sport Elite

Het is voor u een fysieke vereiste om tot het uiterste te gaan. De COMPEX Sport Elite stelt u in staat uw prestaties te verbeteren en vormt een uitstekende aanvulling op uw trainingssessies dankzij de programma's sport (uithoudingsvermogen, weerstand, kracht) en post-inspanning (contractuur, regeneratie).

Compex Fit

Zelfs wanneer u regelmatig traint, kan het soms toch nog lastig zijn om uw spieren te verstevigen en te verfraaien.
Als aanvulling op de trainingssessies concentreert de Compex FIT zich op de gevoeligste lichaamsgebieden: buikspieren, bovenbenen, billen, armen? met specifieke programma's voor zichtbare en langdurige resultaten.

Compex Mi Energy + Mi Sensor

Het toestel wordt nu geleverd met Mi Sensor. MI-READY is al geïnstalleerd. De MI-SCAN-functie word actief wanneer u de MI-SENSOR aansluit. Ze onderzoekt uw spieren, herkent haar activiteitsdrempels tijdens de oefening en garandeert effectieve en veilige sessies.

Klik hier

Compex Performance Mi Ready

Een volledige stimulator met een ruime keuze uit vele programma's.
Het toestel voldoet aan al u sportieve behoeften, van voorbereiding tot herstel en natuurlijk competitie, rust periodes of gedwongen rust.

Compex Mi Fitness

Een drukke baan en een actieve en bezige levensstijl laten geen onvolmaaktheden toe. U dient altijd in topvorm te zijn en dit moet bovendien te zien zijn.

De COMPEX mi-FITNESS werd ontworpen om uw Personal Trainer te worden, een ware «coach» die diagnoses stelt, analyses uitvoert en automatisch de instellingen van de stimulatie aanpast om optimale resultaten te verkrijgen.

Klik hier

Compex Mi-Sport

U bent een fervente sportliefhebber en heeft als vast voornemen de beste te zijn en alle uitdagingen die u uzelf oplegt te overwinnen. Dankzij de muscle intelligenceTM technologie past de COMPEX mi-SPORT zich automatisch aan uw physiologie en uw behoeften aan. Het apparaat voldoet aan al uw verwachtingen met zijn hoogwaardige ergonomie.

Compex Wireless

COMPEX Wireless: de ultieme electro-spierstimulatormet eindeloze mogelijkheden voor wanneer, waar, hoe vaak en voor welke prestatie je traint; met unieke online ondersteuning en met een stijlvol hedendaags design.