Sport

Compex Wireless

COMPEX Wireless: de ultieme electro-spierstimulatormet eindeloze mogelijkheden voor wanneer, waar, hoe vaak en voor welke prestatie je traint; met unieke online ondersteuning en met een stijlvol hedendaags design.
Klik hier

Compex Mi Sport

U bent een fervente sportliefhebber en heeft als vast voornemen de beste te zijn en alle uitdagingen die u uzelf oplegt te overwinnen. Dankzij de muscle intelligenceTM technologie past de COMPEX mi-SPORT zich automatisch aan uw physiologie en uw behoeften aan. Het apparaat voldoet aan al uw verwachtingen met zijn hoogwaardige ergonomie.

Klik hier

Compex Performance Mi Ready

Een volledige stimulator met een ruime keuze uit vele programma's.
Het toestel voldoet aan al u sportieve behoeften, van voorbereiding tot herstel en natuurlijk competitie, rust periodes of gedwongen rust.

Compex Mi Energy

Het toestel kan technologisch evolueren. MI-READY is al geïnstalleerd. De MI-SCAN-functie word actief wanneer u de MI-SENSOR aansluit. Ze onderzoekt uw spieren, herkent haar activiteitsdrempels tijdens de oefening en garandeert effectieve en veilige sessies.

Compex Sport Elite

Het is voor u een fysieke vereiste om tot het uiterste te gaan. De COMPEX Sport Elite stelt u in staat uw prestaties te verbeteren en vormt een uitstekende aanvulling op uw trainingssessies dankzij de programma's sport (uithoudingsvermogen, weerstand, kracht) en post-inspanning (contractuur, regeneratie).